29 mrt 2020

Eilandloop in een nieuw jasje

De komende editie van de Eilandloop, op 21 augustus, wordt grootser dan ooit! We hopen meer deelnemers aan te trekken, ook van buiten Kampereiland. Wij willen graag iedereen laten genieten van al het moois dat Kampereiland te bieden heeft, en daarom hebben we nieuwe routes uitgezet en willen we de deelnemers laten proeven en ruiken aan de Kampereilandse cultuur.


Nieuw dit jaar is de bedrijvenloop, waar bedrijven met een team van 3 tot 5 personen kunnen deelnemen aan de 5 kilometer-wedstrijd. Daarnaast maken we dit jaar voor het eerst gebruik van tijdsregistratie, waardoor alle uitslagen op uitslagen.nl zullen verschijnen. Dit jaar is de loop op een zomerse vrijdagavond in augustus. We zullen samen met lokale bedrijven en bewoners van Kampereiland de deelnemers een warm welkom geven en een aangenaam verblijf op Kampeiland verzorgen!

geen foto

Natuurlijk zullen we ook vertrouwde elementen van de tien voorgaande edities terugzien: zo willen we al het inschrijfgeld aan KIKA schenken, is er een Kidsloop (sponsorloop), kan er worden gewandeld en vindt de Eilandloop plaats op dezelfde vertrouwde locatie met Kampereilandse gezelligheid. We hopen jullie allemaal terug te zien vrijdag 21 augustus, dus schrijf je snel in via deze website!